Elisa Pesapane

Reportage Boekenbeurs DRUK! in Paradiso Amsterdam: Pesapane & collega’s

What a pleasure it was  colleagues, collectors & friends at Bookfair DRUK! 2023 (Voorheen Beurs van Bijzondere Uitgevers)Paradiso Amsterdam

Collega’s verzamelaars en vrienden kwamen langs onze vaste stek op DRUK! Het was weer fijn!

Er was NIEUW WERK VAN ELISA PESAPANE & Max de Jong, Hugo Brandt Corstius, J.C.Bloem maar ook prints en originele tekeningen en publicaties met Drs. P, Arnon Grunberg, Solange Leibovici, Bob Polak, Johannes van der Sluis, Ivo de Wijs waren zondag 3 december te koop in stand nr.46Er werd ook veel gelachen en…flink plannen gemaakt voor de toekomst

NIEUW WERK

HOPEN IN BERGEN

 

Hugo Brandt Corstius over de grootste mierenhoop in Europa en die bevindt zich in Bergen. Elisa Pesapane maakte de tekeningen!
De publicatie is verkrijgbaar via Drukwerk in de marge.

 

MAX DE JONG MAGAZINE (jrg. 2, nr. 1) met… Nieuws, interviews, reportages, buurtonderzoek, rubrieken, columns, analyses en vieze plaatjes! Elisa Pesapane maakte die plaatjes!

De publicatie is verkrijgbaar via Drukwerk in de marge.

 

 

BIJ HET DAGBOEK VAN MAX DE JONG
De faam van Max de Jongs ‘Dagboek’ berustte jarenlang op een mythe, verspreid door uitgever Geert van Oorschot. Publicist Bob Polak en grafisch ontwerpers Piet Schreuders en Huug Schipper doken via het ‘Dagboek’ in het leven en werk van de dichter, essayist en vertaler.

En de openingstekening? Die maakte Elisa Pesapane!

De publicatie is verkrijgbaar via Drukwerk in de marge.

 

 

J.C. BLOEM SERIE VOOR MATCHBOOX
De gedichten van J.C. Bloem (1887-1966) behoren tot de literaire canon van de Nederlandse literatuur. En een van de vier covertekeningen maakte Elisa Pesapane!
De publicatie is verkrijgbaar via Drukwerk in de marge.

 

 

Next Post

Previous Post

facebook, social, social media icon

Copyright © 2015 Elisa Pesapane