Elisa Pesapane

Zondag 9 oktober 2016: Presentatie MatchBoox collectors edition ‘Kunst in Bergen (N.-H.)’

 

    Presentatie MatchBoox collectors edition ‘Kunst in Bergen (N.-H.)’ : Bouwkunst, Schilderkunst, Literatuur, en Fotografie en Andere kunsten in Bergen.

Zondag 9 oktober 2016
14.30-16.00
Galerie Rogier Jonk, Plein 7, Bergen 

De MatchBoox collectors edition ‘Kunst in Bergen (N.-H.)’ : Bouwkunst, Schilderkunst, Literatuur, en Fotografie en Andere kunsten in Bergen is  een productie van Bob Polak (tekst), Elisa Pesapane (tekeningen) en Yolanda Huntelaar/ Werkplaats Amsterdam (vormgeving).

matchboox-collectors-edition_kunst-in-bergen-n-h_detail-toorop

Op 9 oktober 2016 wordt in Galerie Jonk te Bergen samen met Leesbaar Bergen (de literaire citatenkaart van Bergen en Bergen aan Zee) de MatchBoox ‘Kunst in Bergen (N.-H.)’ collectors’ edition gepresenteerd: vier prachtig vormgegeven en geïllustreerde boekjes in een box die je ‘in vogelvlucht’ meenemen in de artistieke rijkdom van het vermaarde kunstenaarsdorp in Noord-Holland. De box is ook voorzien van een praktische plattegrond zodat de lezer zien welke kunstenaar waar woonde en werkte.

Deze creatieve verscheidenheid die in Bergen te vinden is krijgt vaste vorm in de vorm van de luxe Collectors’ edition bestaande uit vier MatchBoox: geïllustreerde handgemaakte leporello boekjes in een luciferdoosje, over bouwkunst, schilderkunst, literatuur en fotografie en andere kunsten in Bergen voorzien. De box is voorzien van een praktische plattegrond zodat de lezer zien welke kunstenaar waar woonde en werkte. Zo bieden deze vier unieke MatchBoox elke lezer het handvat voor nieuwe ontdekkingen in kunstenaarsdorp Bergen (N.-H).

De MatchBoox ‘Kunst in Bergen (N.-H.)’ collection, zijn voor € 25,- te koop via web, diverse museum- en boekwinkels en via www.matchboox.com

kunst_in_bergen_collectionbox_ml

Next Post

Previous Post

facebook, social, social media icon

Copyright © 2015 Elisa Pesapane