Elisa Pesapane

Meet & Greet ELISA PESAPANE – 29 maart Boekhandel H.de Vries, Haarlem

Bio ‘De week van het Haarlemse Boek’ bij H. de Vries Boeken
25 maart t/m 1 april

Meet & Greet ELISA PESAPANE
Zondag 29 maart 15.00 – 17.00 uur
H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27, 2011 GK Haarlem

Wees welkom en maak 29 maart kennis met ELISA PESAPANE en haar Collectors’edition voor MatchBoox: Vier handgemaakte boekjes met door haar geïllustreerde verhalen van Kader Abdolah, Louis Couperus, Arnon Grunberg en Nelleke Noordervliet. Koffie, thee en Noord-Italiaanse lekkernijen staan voor u klaar!

Gratis Haarlem Boek  (op=op)
Ter gelegenheid van de Week van het Haarlemse Boek ontvangt elke klant 29 maart een gratis exemplaar van Stemmen uit een stille stad van Bert Koene. Deze actie is in samenwerking met Gottmer Uitgevers.
Uitgeverij MatchBoox gaf Elisa Pesapane carte blanche om vier schrijvers uit te nodigen en het tekenwerk te verzorgen voor een Luxe Box, De ´Elisa Pesapane Collection´. Naast een verhaal van Louis Couperus, schreven Arnon Grunberg en Nelleke Noordervliet een tekst voor de gelegenheid, Kader Abdolah gaf haar vrije keuze uit zijn oeuvre.
Deze Collectors’ edition brengt een  prachtig kwartet verhalen samen die zich allen in het buitenland afspelen. Tekst en beeld vormen samen een geheel en bevatten ook portretten van de schrijvers, die als verteller, toeschouwer en figurant meelopen in hun eigen verhaal.  De boekjes zijn afzonderlijk of als luxe box verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, museumwinkels of direct te bestellen bij MatchBoox.

Next Post

Previous Post

facebook, social, social media icon

Copyright © 2015 Elisa Pesapane